Renske van Wezel

zang
Deze charmante persoonlijkheid, met haar koperkleurige haar als handelsmerk, is sinds haar 14e jaar actief als zangeres. Aanvankelijk als solo artiest o.a. bij feesten en evenementen en vanaf haar 20e bij verschillende coverbands en partybands, zoals Grooveline en MmoozZ. Sinds 2011 is Renske als invalzangeres betrokken bij Sounds Perfect. Vanaf de zomer van 2018 is zij onze 'First Lady'.

Naast muziek maken heeft Renske haar passie voor het vak van lerares Engels op de middelbare school. Op het vakgebied van 'Intuítief lesgeven' geeft Renske cursussen aan collega docenten. In haar spaarzame vrije tijd is zij graag op pad zijn met haar eigen paard.

Voor Renske is er niets mooiers dan samenwerken met 'haar' mannen op de bϋhne, een wervelende show neerzetten waarin muzikaliteit, professionaliteit en enthousiasme hand in hand gaan. Als jongste lid van de band staat Renske garant voor een dosis energie en enthousiasme waardoor uw gasten een onvergetelijke avond beleven.Jan-Marein Oelderik

piano, gitaar, zang, synthesizer, keytar, mondharmonica en DJ console.
Jan-Marein zit als jochie graag te pielen op het orgeltje van zijn ouders. Na een jaar orgelles kiest hij ervoor om zichzelf verder te ontwikkelen (autodidact) op piano. Als tiener leert hij meerstemmig zingen in het
kerkkoor. In de jaren '80 start hij met schoolvriend Henkjan Smits (bekend jurylid) de band: 'No Holding Back'. Met een stevig Rock & Soul repertoire toeren ze door heel Nederland.

Uit liefde voor mooie ballads en nederlandstalige muziek richt Jan-Marein met de Amsterdamse zanger Jan Haver het easy-listening duo 'Just Us' op. Ze treden daarmee veel op in de chique hotels, restaurants en bij bedrijfsfeesten in Nederland en België. Dat concept groeit daarna uit tot een veelgevraagd trio met saxofonist Steven Coljé en zangeres Christa Dijkstra. Na een periode van kinderen krijgen en managementfuncties in het bedrijfsleven, begint het artiestenbloed weer te kriebelen. In 2008 start Jan-Marein met Sounds Perfect samen met saxofonist Steven Coljé. Mede dankzij zangeres Nora Dalal (bekend van Popstars, Raffish en TVOH2) groeit dit trio uit tot een veelgevraagde act. Nora en Steven zijn nog steeds betrokken bij Sounds Perfect op invalbasis.

Naast Sounds Perfect is Jan-Marein actief als toetsenist / gitarist bij zangeres Daniëlle Mulder. Daarnaast speelt hij in een gospelband bij Crosspoint Nieuw-Vennep. In zijn woon- en werkplaats Burgerveen is Jan-Marein muzikaal actief met het project Burger Fame.Jeroen Woelders

tenor, alt en sopraan saxofoon, dwarsfluit, bas, contrabas, zang.
Jeroen studeert in 2003 af aan het conservatorium Alkmaar (tegenwoordig: Inholland) als saxofonist / muziekdocent. Naast sopraan, alt, tenor en bariton saxofoon heeft Jeroen zich bekwaamd op dwarsfluit en klarinet. Ook bespeelt hij trompet, bastuba, schuiftrombone, percussie, (slag)gitaar, basgitaar, contrabas en toetsen als bij-instrumenten. Zijn kennis van die instrumenten komt goed van pas in zijn rol als dirigent bij bigbands en orkesten, als arrangeur en als docent bij verschillende muziekverenigingen. Jeroen speelt bij verschillende dixie looporkest formaties zoals “McDixie Light” (sousafoon) en Alacarte Dixie (saxen). Daarnaast speelt hij af en toe bij de coverband “Blue Star” (saxen/fluit/percussie). Sinds juli 2016 is Jeroen vaste collega bij Sounds Perfect. Jeroen is als multi instrumentalist regelmatig te beluisteren bij diverse musical produkties. Kortom een duizendpoot en muzikale alleskunner.